1 Ekim 2009 Perşembe

ÇÖLYAKLI OLMAK

SÜREKLİ GLUTENSİZ TARİFLER VERDİĞİM İÇİN ÇÖLYAKLA İLGİLİ BİRİ OLDUĞUM HERHALDE ANLAŞILIYOR. EVET BEN ÇÖLYAKLIYIM. 3 AYDIR ÇÖLYAK DİYETİ YAPIYORUM YANİ NORMAL UN, KEPEKLİ UN, BULGUR, İRMİK VE BUNLARDAN ELDE EDİLEN HERŞEY BANA YASAK. BUNU İLK DUYDUĞUMDA KORKUNÇ ÜZÜLDÜM AMA BEN MUTFAĞA MERAKLI BİRİYİM TÜM ZORLUKLARINA RAĞMEN MUTFAKTAN UZAK KALAMIYACAĞIMI BİLİYORDUM. VE ŞİMDİ DENEYİMLERİMİ DİĞER İNSANLARLA PAYLAŞMAK İÇİN BU BLOGU AÇTIM. ŞU ANDA SADECE BU BLOGU BEN VE AİLEM BİLİYOR AMA İNANIYORUM Kİ ÇOK YAKINDA SESİMİ PEK ÇOK İNSAN DUYACAK. BU SİTEYİ GÖRÜP ULAŞAN YANİ BENİ FARKEDEN HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUM. LÜTFEN BANA FİKİRLERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ GÖNDERİN. BU DURUMU EĞLENCELİ HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ÇÖLYAKLILARI, ÇÖLYAKLI YAKINLARINI VE ÇÖLYAKLI OLMAYANLARI HATTA ÇÖLYAK NEDİR HİÇ DUYMAMIŞ OLANLARI BURAYA DAVET EDİYORUM. FİKİRLERİNİZİ, ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ TABİKİ ÖVGÜLERİNİZİDE BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM. TABİKİ TARİFLERİMİ SİZDE DENERSENİZ BUNA DAHADA ÇOK SEVİNECEĞİM. HAVVA

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çölyaklı olmak lezzetli yemeklerden uzak kalmak anlamına gelmiyor.Yaptığın güzel yemeklerle ve hamur işleri ile bunu çoktan kanıtladın.Çölyaklı olduğunu duyduğumda bende inanılmaz üzülmüştüm, ama sen bunu olumlu yaklaşımınla bir artı değere dönüştürdün.Seninle gurur duyuyorum.İyiki varsın.

Adsız dedi ki...

merhaba havva hanım
ben sizi tebrik ediyorum çünkü çölyaklı olup da sadece kendinizi düşünmekle kalmayıp, bu rahatsızlığı olan insanları da düşünerek onlarla birşeyler paylaşıyorsunuz. eminim bu siteyi görüp yalnız olmadığını anlayan bir çok insan olacak.

yemekleriniz çok lezzetli ve sağlıklı gözüküyor. elinize sağlık. :) %%%

Adsız dedi ki...

selam dikili gideceğiz babam da da çölyak var ekmeğimizi yanımızda mı getirelim kent ekmekten glutensiz ekmek alınabiliryormuş dikilde yada dikiliye yakın yerlerde glutensiz ekmek alacğım nereler var

mutfakta havva var dedi ki...

izmir de kent ekmek glutensiz ekmek üretiyor tüm eczaneler satışa aracılık ediyor eczaneler aracılığı ile alabilirsiniz.