3 Nisan 2013 Çarşamba

MISIR UNLU ÇÖREK

MALZEMELER
1 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI SÜT
2 SU BARDAĞI MISIR UNU
1 SU BARDAPI UN (GLUTENSİZ KULLANDIM)
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ

YAPILIŞI
1-YUMURTAYI ÇIRPIP İÇİNE SÜTÜ EKLEYİN.
2-ZEYTİNYAĞI , UNLARI VE TUZU  DA EKLEYİP ÇIRPIN, YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE LOYUP 170 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA ÜZERİ KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN.
BEN BUNU HAFTA SONLARI YAPIP EKMEK YERİNE KAHVALTIDA YİYORUM BENCE ÇOK GÜZEL BİR EKMEK AFİYET OLSUN.


Hiç yorum yok: