7 Nisan 2013 Pazar

KEÇİ BOYNUZU UNLU KEK (GLUTENSİZ)

MALZEMELER
3 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI KEÇİBOYNUZU UNU
3 SU BARDAĞI UN (GLUTENSİZ)
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ


YAPILIŞI

1- YUMURTA VE ŞEKERİ ÇIRPIN, İÇERSİNE SIVI YAĞ VE SÜTÜ EKLEYİP ÇIRPMAYA DEVAM EDİN.
2- KEÇİBOYNUZU UNU VE UNUN İÇERSİNE VANİLYA VE KABARTMA TOZUEKLEYİN. KARIŞIMI ELEYEREK SIVI KARIŞIMA KATALIM.
3- KARIŞIMA CEVİZİ DE EKLEYELİM.
4- 175 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 1 SAAT PİŞİRELİM.
AFİYET OLSUN





Hiç yorum yok: