MALZEMELER
2 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Şeker
1 Su Bardağı Süt
2 Su Bardağı Un
1 Yemek Kaşığı Kakao
1 Paket kabartma tozu
1 Paket Vanilya
ÜZERİ İÇİN
1 Paket Bitter Çikolatalı Puding
1 Paket Çikolatalı Puding
3 Su Bardağı Süt
YAPILIŞI
1-Yumurtayı şekerle birlikte çırpın. Şeker eriyince içersine vanilya ve sütü ekleyin, biraz karıştırın. Kalan tüm malzemeyi eleyerek üzerine ekleyin çırpın.
2-Kek kalıbına hamuru boşaltın. 160 derecede 20 dakika kadar pişirin.
3-2 paket pudingi 3 su bardağı sütle birlikte pişirin. Kekin üzerine tamamını dökün sıcaklığı geçince soğuması için buzdolabına alın. 3 - 4 saat sonra servis yapın. Bu tarifi Duru Mutfakta görüp denedim. Afiyet olsun.
25 Mayıs 2013 Cumartesi
PUDİNG PASTASI
Etiketler:
ÇÖLYAK,
ÇÖLYAKLILAR,
GLUTENSİZ,
puding pastası,
TATLI,
TATLILAR,
YEMEK,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder