17 Ocak 2010 Pazar

FIRINDA ÇİNEKOP


MALZEMELER
1 KİLO ÇİNEKOP
3 ADET PATATES
2 ADET SOĞAN
7-8 DİŞ SARIMSAK
3 KAŞIK ZEYTİN YAĞI

YAPILIŞI
1- PATATESLERİ VE SOĞANLARI SOYUP HALKA HALKA DOĞRAYIN. YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE DÖŞEYİN.
2- ÜZERİNE SOYULMUŞ SARIMSAKLARIDA EKLEYİN

3- TEMİZLENİP YIKANMIŞ BALIKLARI DİZİN VE ÜZERİNE ZEYTİN YAĞI GEZDİRİN.



4- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA YAKLAŞIK 1 SAAT PİŞİRİN

AFİYET OLSUN



1 yorum:

Mutluanne dedi ki...

Fırında alternatif balık tarifi ararken çıktı karşıma bloğunuz,işimede yaradı doğrusu
kolay gelsin
sevgiler