30 Kasım 2009 Pazartesi

MISIR UNLU TUZLU KEK


MALZEME LİSTESİ
3 YUMURTA
1/2 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI MISIR UNU
1,5 SU BARDAĞI GLUTENSİZ UN
1 PAKET KABARTMA TOZU
4 DİLİM PEYNİR

YAPILIŞI
1- YUMURTAYI ÇIRPIN, SÜT VE SIVI YAĞI EKLEYEREK ÇIRMPAYA DEVAM EDİN.
2- MSIR UNU, GLUTENSİZ UN VE KABARTMA TOZUNU ELEYEREK KARIŞIMA EKLEYİN.
3- PEYNİRLERİ RENDELEYEREK VEYA EZEREK  EKLEYİN.
4- 170 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 40 DAKİKA PİŞİRİN
AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok: