22 Kasım 2009 Pazar

KARNIBAHAR BÖREĞİ




MALZEME LİSTESİ
1 KÜÇÜK KARNIBAHAR
2 YUMURTA
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI YOĞURT
YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
1 ÇAY BARDAĞI  KAŞAR PEYNİRİ
TUZ, KARABİBER,

YAPILIŞI
1- KARNIBAHARI ÇİÇEKLERİNE AYIRIP HAŞLAYIN.
2- HAŞLANMIŞ KARNIBAHARLARI TUZ VE KARABİBERLE KARIŞTIRIN VE YAĞLANMIŞ FIRIN KABINA DİZİN
3- YUMURTA, UN VE YOĞURDU ÇIRPIN VE KARNIBAHARLARIN ÜZERİNE DÖKÜN
4- EN ÜSTE KAŞAR PEYNİRİ RENDESİNİ YAYIN.
5- 200 DERECEDE ISITILMIŞ FIRINDA ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.
AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok: