9 Kasım 2009 Pazartesi

KREMALI, KABAKLI TAVUK


MALZEMELER
1 PAKET KEMİKSİZ TAVUK KALÇA ETİ
1 BÜYÜK KABAK
1 BÜYÜK HAVUÇ
1 PAKET KREMA
ÜZERİ İÇİN KAŞAR PEYNİRİ

YAPILIŞI
1- TAVUKLARI BORCAMA DİZİN, ÜZERİNE KABAK VE HAVUÇ RENDESİNİ DÖŞEYİN.
2- KREMAYI EKLEYİN. ÜZERİNİ KAŞAR PEYNİRİ İLE KAPLAYIN.
3- 200 DERECELİK FIRINDA YARIM SAAT  BORCAMIN ÜZERİNİ FOLYO İLE KAPATARAK PİŞRİN DAHA SONRA FOLYOYU AÇIP ÜZERİ KIZARINCA FIRINDAN ALIP SERVİS YAPIN.
AFİYET OLSUN











Hiç yorum yok: