24 Kasım 2009 Salı

BEŞAMEL SOSLU TAVUK

BU TARİF GÜLÇİN'E AİT İÇERSİNDE SÜT VE KAŞAR PEYNİRİ YOK ÇOK HAFİF VE GÜZEL TAVSİYE EDERİM
MALZEMELER
4 ADET TAVUK BAGET
2 YEMEK KAŞIĞI UN


YAPILIŞI
1- TAVUKLARI HAŞLAYIN
2- UNU ZEYTİN YAĞINDA KAVURUN ÜZERİNE 2 BARDAK TAVUK SUYU EKLEYİN KOYULAŞINCAYA KADAR PİŞİRİN.
3- HAŞLANMIŞ TAVUKLARI BORCAMA DİZİN ÜZERİNE SOSU EKLEYİN.
4- 200 DERECEDE ISITILMIŞ FIRINDA ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.




Hiç yorum yok: