23 Mart 2013 Cumartesi

KAŞARLI OMLET

MALZEMELER
3 ADET YUMURTA
1 KAHVE  FİNCANI RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
TUZ, KEKİK, PULBİBER, KARABİBER
3 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI

YAPILIŞI
1- YUMURTALARI ÇIRPIN  İÇERSİNE TUZ, BAHARATLAR VE ZEYTİNYAĞINI EKLEYİP ÇIRPMAYA DEVAM EDİN.
2-TE FLON TAVAYI ISITIP YUMURTALI KARIŞIMI İÇİNE DÖKÜN BİRTARAFINI PİŞİRİP DİĞER TARAFINI ÇEVİRİN VE KAŞAR PEYNİRİNİ ORTASINA SERPİŞTİRİP İKİYE KATLAYIP SERVİS TABAĞINA ALIN AFİYET OLSUN 


Hiç yorum yok: