31 Ağustos 2012 Cuma

SEBZELİ LEVREK


MALZEMELER
3 ADET LEVREK
3 ADET PATATES
3 ADET HAVUÇ
3 ADET KURU SOĞAN
7-8 DİŞ SARIMSAK
1 AVUÇ TANE KARABİBER
5-6 ADET DEFNE YAPRAĞI

YAPILIŞI
1- BALIKLARI TEMİZLEYİP İÇLERİNE DEFNE YAPRAĞI VE TANE KARABİBER KOYUN.
2- TÜM SEBZELERİ HALKA HALKA DOĞRAYIN FIRIN TEPSİSİNE DİZİN, ÜZERİNE LEVREKLERİ YERLEŞTİRİN.
3- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA LEVREKLER KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN. BALIKLARIN BİR TARAFI KIZARINCA DİĞER TARAFINIDA ÇEVİRDİM KISA SÜREDE KIZARDI
AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok: