30 Eylül 2012 Pazar

TAZE FASULYE MÜCVERİ

 MALZEMELER


500 GR TAZE FASULYE
2 ADET YUMURTA
½ DEMET MAYDANOZ
½ DEMET DEREOTU
3 ADET TAZE SOĞAN
3-4 DİLİM BEYAZ PEYNİR
4 ÇORBA KAŞIĞI UN
TUZ, KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN ZEYTİN YAĞI

YAPILIŞI

FASULYELERİ AYIKLAYIP KAYNAR SUDA 5-10 DAKİKA HAŞLADIM, SUYUNU SÜZÜP KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRADIM, İÇERSİNE TÜM MALZEMELERİ DOĞRAYIP KLASİK MÜCVER KIVAMINDA BİR KARIŞIM ELDE ETTİM. HAMURLARI KIZGIN ZEYTİN YAĞINDA KIZARTTIM. NEFİS BİR TAD OLDU.







Hiç yorum yok: