3 Mayıs 2011 Salı

KARNIBAHAR SALATASI (YOĞURTLU)


MALZEMELER
1 ADET KARNIBAHAR
2 ADET HAVUÇ
2 SU BARDAĞI YOĞURT
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
3 DİŞ SARIMSAK
TUZ, KARABİBER, PUL BİBER

YAPILIŞI
1- KARNIBAHARI KÜÇÜK PARÇALARA AYIRIN HAVUÇLARI KÜPKÜP DOĞRAYIN VE İKİSİNİ BİRLİKTE HAŞLAYIN
2- SARIMSAKLARI EZİP YOĞURTLA KARIŞTIRIN, HAŞLANMIŞ HAVUÇ VE KARNIBAHARLARA EKLEYİN.
3-ZEYTİNYAĞI, PUL BİBER, KARABİBER VE TUZU  TAVADA KIZDIRIP KARNIBAHARLARIN ÜZERİNE GEZDİRİN
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: