3 Kasım 2010 Çarşamba

PRATİK SEBZELİ TAVUK

MALZEMELER
6 ADET TAVUK BAGET
4 ADET PATATES
4 ADET SOĞAN
4 ADET BİBER
4-5 DİŞ SARIMSAK
4 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER,PUL BİBER, KEKİK

YAPILIŞI
1- PATATESLERİ SOYUN KÜP KÜP DOĞRAYIN, SOĞANLARI SOYUP DÖRDE BÖLÜN, SARIMSAKLARI SOYUN.
2- TEFLON TAVAYA TÜM MALZEMELERİ KOYUP ÜZERİNE 1 ÇAY BARDAĞI SU EKLEYİN. KAPAĞINI KAPATIP SUYUNU ÇEKİNCEYE KADAR YAKLAŞIK YARIM SAAT 45 DAKİKADA PİŞİYOR
AFİYET OLSUN. GERÇEKTEN ÇOK KOLAY VE LEZZETLİ OLUYOR TAVSİYE EDERİM

Hiç yorum yok: