28 Eylül 2010 Salı

GARNİTÜRLÜ TAVUK SARMA

MALZEMELER
2 PAKET TAVUK KALÇA ETİ
1 KAVANOZ GARNİTÜR
1 KAŞIK SALÇA
3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 ADET KURU SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK

YAPILIŞI
1- KURU SOĞAN VE SARIMSAKLARI DOĞRAYIP ZEYTİN YAĞINDA SOTELEYİN
2- KARIŞIMIN İÇERSİNE SALÇA VE GARNİTÜRLERİ EKLEYİP BİR KAÇ DAKİKADA BU ŞEKİLDE SOTELEYİN
3- KARIŞIM ILININCA TAVUKLARIN İÇERSİNE MALZEMEDEN KOYUP SARARAK KÜRDANLA KAPATIN
4- YAĞLANMIŞ FIRIN KABINA DİZİN
5- 1 ÇAY BARDAĞI SICAK SU EKLEYİP 250 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA TAVUKLAR KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN
AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok: