15 Haziran 2010 Salı

FIRINDA KAŞARLI PATATES

 

MALZEMELER
4 ADET PATATES
1 SU BARDAĞI RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
KARABİBER, PUL BİBER, KEKİK, TUZ
4 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI

YAPILIŞI
1- PATATESLERİ SOYUP KÜP KÜP DOĞRAYIN VE 4 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI İLE TEFLON TAVADA KIZARTIN.
2- KIZARTILMIŞ PATATESLERİ BORCAMA KOYUN. KAŞAR PEYNİRİ RENDESİNİN İÇERSİNE BAHARATLARI KARIŞTIRIP PATATESLERİN ÜZERİNE DÖŞEYİN.
3- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA KAŞAR PEYNİRİ KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN.
ÇOK GÜZEL BİR KAHVALTILIK
AFİYET OLSUN


1 yorum:

umutluhayat dedi ki...

güzel görünüyor ellerinize sağlık