29 Mayıs 2010 Cumartesi

KAHVALTILIK SARIMSAKLI VE CEVİZLİ SALÇA

MALZEMLER
SARIMSAKLI İÇİN
3 KAŞIK SALÇA
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
3 DİŞ SARIMSAK
YAPILIŞI
1- ZEYTİNYAĞI VE KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANMIŞ SARIMSAĞI TAVADA ÇEVİRİN
2- SALÇAYI EKLEYEREK BİRAZ DAHA KAVURUN, İÇERSİNE KEKİK VE KARABİBER EKLEYİN

CEVİZLİ İÇİN
3 KAŞIK SALÇA
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 FİNCAN CEVİZ
1 BAYAT EKMEK İÇİ

YAPILIŞI
1- ZEYTİN YAĞI VE BAYAT EKMEK İÇİNİ TAVADA KAVURUN İÇERSİNE SALÇAYI EKLEYEREK KAVURMAYA DEVAM EDİN
2- SALÇAYI, KEKİK VE KARABİBERİ EKLEYEREK KAVURMAYA DEVAM EDİN.
3- SERVİS TABAĞINA ALIP ÜZERİNİ SEVİZLE SÜSLEYİN





 

2 yorum:

umutluhayat dedi ki...

mımmmm kahvaltıda ekmeğe sürüp sürüp ne güzelde yenir.ellerinize sağlık

mutfakta havva var dedi ki...

teşekkür ederim. Pazar kahvaltılarında çok güzel oluyor.