25 Mart 2010 Perşembe

ODUN ATEŞİNDE EKMEK

AYŞEGÜL'ÜN MEMLEKETİ SEFERİHİSAR'IN GÖDENCE KÖYÜNDE KAYINVALİDESİNİ EKMEK YAPARKEN GÖRÜNTÜLEMİŞ HARİKA RESİMLER PAYLAŞMAK İSTEDİM. BANA BUĞDAY EKMEĞİ YASAK AMA OLSUN GÖRÜNTÜSÜ BİLE ÇOK GÜZEL

GELELİM KÖY EKMEĞİNİN NASIL YAPILDIĞINA ÖNCE UN ELENİR.




SONRA İÇERSİNE BİRAY ZEYTİN YAĞI EKLENİR.
SONRA EKMEĞE LEZZET VERMEK İÇİN BİRAZ EV TARHANASI EKLENİR.
DAHA SONRA, DAHA ÖNCE YAPILAN EKMEK HAMURUNDAN AYRILAN MAYADAN BİR PARÇA EKLENİR.
SUYU İLAVE EDİLEREK YOĞURULUR.



















ORADA OLUP YİYEBİLENLERE AFİYET OLSUN

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Herkesi köyümüze bekleriz ve afiyetle hepberaber yeriz... fırından çıktığında sıcak sıcak bi parça alıp yanındada hurma zeytin yedikmi deymeyin keyfimize .... havva abla sen iste glutensiz yapalım sende ye :))

Unknown dedi ki...

sonra senin gibi büyük (K)larımız olsun dimi

Unknown dedi ki...

sen benim K larıma kurban ol gıcık napalım allah vergisi senin gibi olamadık napak çilpi seni

mutfakta havva var dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM AYŞEĞÜL İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GELİP GLUTENSİZ EKMEK YAPARIZ BİRLİKTE BURADAN YİNE YAYINLARIZ İNŞALLAH

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

havva abla sen ona bakma gelde beraber yapalım köyde glutensiz ama ohh afiyetle yeriz kıskananlar çatlasın