MALZEMELER
1 ORTA BOY KARNIBAHAR
1 SU BARDAĞI SÜT
4 YEMEK KAŞIĞI UN
2 YUMURTA
TUZ, KARABİBER, PUL BİBER
KIZARTMAK İÇİN SIVI YAĞ
ÜZERİ İÇİN SARIMSAKLI YOĞURT
YAPILIŞI
1- KARNIBAHARI ÇİÇEKLERE AYIRIP ÇOK YUMUŞAK OLMIYACAK KADAR HAŞLAYIN
2- YUMURTALARI ÇIRPIN İÇERİSİNE UNU VE SÜTÜ İLAVE EDEREK PÜRÜZSÜZ BİR KARIŞIM HALİNE GELENE KADAR ÇIRPIN. İÇİNE TUZ, KARABİBER VE PUL BİBER EKLEYİN
3- YAĞI TAVADA KIZDIRIN, YUMURTALI KARIŞIMA BULADIĞINIZ KARNIBAHARLARI NARGİBİ KIZARTIN.
4- ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURT DÖKÜN
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder