10 Mart 2010 Çarşamba

KARNIBAHAR MÜCVERİ

 
MALZEMELER
1 ORTA BOY KARNIBAHAR
3 ADET TAZE SOĞAN
1 SU BARDAĞI KAŞAR PEYNİRİ RENDESİ
1 BAĞ MAYDANOZ
1 SU BARDAĞI UN
2 YUMURTA
TUZ, KARABİBER,PUL BİBER, KEKİK VE NANE

YAPILIŞI
1- KARNIBAHAR'I YIKAYIP HAŞLAYIN VE EZİN.
2- TAZE SOĞAN VE MAYDANOZLARI DOĞRAYIP KARNIBAHARA EKLEYİN. DİĞER TÜM MALZEMELERİ EKLEYİP KARIŞTIRIN.
3- FIRIN TEPSİSİNE KARIŞIMDAN BİRER KAŞIK KOYUP MÜCVER ŞEKLİNİ VERİN
4- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 40 DAKİKA PİŞİRİN.
AFİYET OLSUN


2 yorum:

umutluhayat dedi ki...

karnıbahar için güzel bir alternatif,teşekkürler

mutfakta havva var dedi ki...

karnıbahar sevmeyenler için alternatif olabilir. karnıbahar çok faydalı bir sebze sevmeyenler belki bu şekilde tüketebilir belki