MALZEMELER
4-5 Adet Patates
1 Yemek Kaşığı Kimyon
1 Çay Kaşığı Tuz
3-4 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı
YAPILIŞI
1- Patatesleri Soyup Dilimleyin üzerine kimyon tuz ve zeytin yağını ekleyip güzelce karıştırın.
2- 200 derecede ısınmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Patatesler kabarıyor ve çok lezzetli oluyor fırın patatesi birde böyle deneyin tavsiye ederim. Afiyet olsun.
11 Ağustos 2013 Pazar
KİMYONLU FIRIN PATATES
Etiketler:
ÇÖLYAK,
fırın yemekleri,
GLUTEN,
GLUTENSİZ,
PATATES,
PRATİK,
YEMEK,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder