7 Haziran 2011 Salı

KAŞARLI PATATES

MALZEMLER
5 ADET PATATES
1 SU BARDAĞI KAŞAR
3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER, PUL BİBER

YAPILIŞI
1- PATATESLERİ KÜR KÜP DOĞRAYIN,  ZEYTİN YAĞI, TUZ, KARABİBER VE PUL BİBER İLE HARMANLAYIN.
2- FIRIN TEPSİSİNİ YAĞLAYIP PATATESLERİ TEK SIRA HALİNDE ÜZERİNE YAYIN 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA PATATESLER KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN.
3- PATATESLER KIZARINCA ÜZERİNE RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ YAYIP PEYNİR İYİCE KIZARINCAYA KADAR FIRINLAYIN
AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok: