15 Şubat 2011 Salı

BÜFTEK SARMA

MALZEMELER
8 ADET BÜFTEK
1 KUTU GARNİTÜR
1 ADET KURU SOĞAN
4 DİŞ SARIMSAK
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
1 ÇAY BARDAĞI SICAK SU

YAPILIŞI
1- KURU SOĞAN VE SARIMSAKLARI ZEYTİN YAĞI İLE SOTELEYİN
2- GARNİTÜRLERİ VE SALÇAYI DA EKLEYİP BİRAZ DAHA SOTELEYİN.
3- GARNİTÜRLER SOĞUDUKTAN SONRA BÜFTEKLERİN İÇERSİNE KOYUP SARIN VE KÜRDANLA TUTTURUN
3- BÜFTEKLERİ FIRIN KABINA DİZİP 1 ÇAY BARDAĞI SICAK SUYU EKLEYİP 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 45 DAKİKA PİŞİRİN
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: