29 Temmuz 2013 Pazartesi

TAVUKLU KABAK

MALZEMELER
1 Kg Kabak
4 Adet Kemiksiz Tavuk But Eti
1 Adet Soğan
2 Adet Kırmızı Biber
3-4 Diş Sarımsak
1 Kahve Fincanı Zeytin Yağı
1 Çorba Kaşığı Köri
1 tatlı Kaşığı Kekik
1 Tatlı Kaşığı Karabiber
1 Tatlı kaşığı Tuz

YAPILIŞI
1- Kabakları Halka Halka, Soğanları ve Sarımsakları Yemeklik, Biberleri İnce Halkalar halinde doğrayın.
2- Tüm Malzemeleri karıştırıp 200 derecede ısınmış fırında asra sıra karıştırarak kızarıncaya kadar fırınlayın.
Hepsi bu kadar ne kadar pratik değil mi? Pratik ve çok lezzetli bir yemek yapanlara afiyet olsun.

Hiç yorum yok: