MALZEMELER
1 Kg Kabak
4 Adet Kemiksiz Tavuk But Eti
1 Adet Soğan
2 Adet Kırmızı Biber
3-4 Diş Sarımsak
1 Kahve Fincanı Zeytin Yağı
1 Çorba Kaşığı Köri
1 tatlı Kaşığı Kekik
1 Tatlı Kaşığı Karabiber
1 Tatlı kaşığı Tuz
YAPILIŞI
1- Kabakları Halka Halka, Soğanları ve Sarımsakları Yemeklik, Biberleri İnce Halkalar halinde doğrayın.
2- Tüm Malzemeleri karıştırıp 200 derecede ısınmış fırında asra sıra karıştırarak kızarıncaya kadar fırınlayın.
Hepsi bu kadar ne kadar pratik değil mi? Pratik ve çok lezzetli bir yemek yapanlara afiyet olsun.
29 Temmuz 2013 Pazartesi
TAVUKLU KABAK
Etiketler:
ÇÖLYAK,
fırın yemekleri,
GLUTENSİZ,
KABAK,
kabaklı tavuk,
körili tavuk,
PRATİK,
YEMEK,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder