25 Mart 2012 Pazar

ZEYTİNLİ EKMEK

MALZEMELER
3 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 SU BARDAĞI SİYAH ZEYTİN (DOĞRANMIŞ)
1 SU NARDAĞI MISIR UNU
1 SU BARDAĞI UN (SİNANGİL GLUTENSİZ KULLANDIM)
1 SU BARDAĞI PİRİNÇ UNU
TUZ, KARABİBER, NANE, PUL BİBER

YAPILIŞI

1.YUMURTALARI, ZEYTİN YAĞI VE YOĞURDU ÇIRPIN.
2.SİYAH ZEYTİN VE BAHARATLARIDA EKLEYİP KARIŞTIRIN.
3.UNLARI DA EKLEYİP YAĞLANMIŞ FIRIN KABINA BOŞALTIN.

4.180  DERECEDE ISITILMIŞ FIRINDA 30-40 DAKİKA PİŞİRİN. AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: