30 Temmuz 2011 Cumartesi

SEBZELİ ÇİNEKOP


MALZEMELER
1 KİLO ÇİNEKOP
4 ADET PATATES
2 ADET SOĞAN
2 ADET DOMATES
5-6 DİŞ SARIMSAK
4 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER

YAPILIŞI
1- FIRIN TEPSİSİNE YAĞLI KAĞIT SERİN PATATESLERİ, SOĞANLARI VE MOATESLERİ HALKA HALKA DOĞRAYIP SIARSIYLA TEPSİYE DİZİN.


2- TEPSİYE TEMİZLENMİŞ BALIKLARI DİZİN, EN ÜSTE SARIMSAKLARI EKLEYİP ZEYTİN YAĞI TUZ VE KARABİBER DÖKÜN.
3- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA BALIKLAR KIZARINCAYA KADAR YAKLAŞIK 1 SAAT PİŞİRİN.

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: