4 Ağustos 2010 Çarşamba

FIRINDA PATATES KIZARTMASI

 
MALZEMELER
4 ADET PATATES
3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER

YAPILIŞI
1- PATATESLERİ PARMAK ŞEKLİNDE DOĞRAYIN
2- ZEYTİN YAĞI, TUZ VE BAHARATLARI KARIŞTIRIN, YAĞLANMIŞ BORCAMA KOYUN.
3- PATATESLER KIZARINCAYA KADAR FIRINLAYIN . ET YEMEKLERİNİN YANINDA ÇOK GÜZEL OLUYOR. KIZARTMADAN DAHA HAFİF
AFİYET OLSUN


2 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık nefis görünüyor

mutfakta havva var dedi ki...

teşekkür ederim çok hafif oluyor denemenizi tavsiye ederim