MALZEMELER
1 Adet Bayat Ekmek
3 Adet Yumurta
1 Çay Bardağı Süt
1 Çay Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi
1 Çay Bardağı Un
tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik
kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI
1- Yumurtaları çırpıp içersine sütü ekleyip çırpmaya devam edin, son olarak kaşar peyniri ve baharatları ekleyp karıştırın.
2- Ekmekleri dilimleyip yumurtalı karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın.
3- Ben kalan karışımı yağda kızartıp akıtma yaptım gerçekten çok lezzetli oldu.
26 Aralık 2012 Çarşamba
YUMURTALI EKMEK (KAŞARLI, BAHARATLI)
Etiketler:
akıtma,
ÇÖLYAK,
GLTEUSİZ UN,
kaşarlı ekmek,
YEMEK,
YUMURTA,
yumurtalı ekmek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder