MALZEMELER
2 Adet Domates
2 Adet Salatalık
2 Sdet Sivri Biber
2 Adet Taze Soğan
1 Demet Isırgan Otu
3-4 Çorba Kaşığı Zeytin Yağı
1 Adet Limon
YAPILIŞI
Isırgan otu genellikle böreklerde iç harcı olarak ve ot kavurmalarının içersinde tüketilerek yenir, ancak birde böyle deneyin çiğ olarak muhteşem bir tat.
Tüm malzemeleri yıkayıp dilediğiniz şekilde doğrayın, ısırgan otunu yıkayıp doğrarken eldiven kullansanız çok iyi olur. Üzerine zeytinyağ, limon ve tuz ekleyerek güzelce karıştırın. Afiyet Olsun
13 Aralık 2012 Perşembe
ISIRGAN OTLU DOMATES SALATASI
Etiketler:
çoban salatası,
ısırgan otu,
ısırgan otu salatası,
SALATA,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder