MALZEMELER
3-4 ADET KEMİKSİZ TAVUK KALÇA ETİ
3-4 ADET PATATES
2-3 KIRMIZI BİBER
1 ADET KURU SOĞAN
3-4 DİŞ SARIMSAK
YAPILIŞI
1- TAVUKLARI KUŞBAŞI DAĞRAYIP ISITILMIŞ DÖKÜM TAVAYA ALIN KAVURMAYA BAŞLAYIN, İÇERSİNE PATATES, SOĞAN, SARIMSAK, KIRMIZI BİBER VE DİLEDİĞİNİZ BAHARATLARI EKLEYİP KAVURMAYA DEVAM EDİN.
2- DÖKÜM TAVADA ÇOK HIZLI VE LEZZETLİ BİR YEMEK YAPMIŞ OLACAKSINIZ HEMDE ÇOK KISA BİR SÜREDE.
AFİYET OLSUN
6 Aralık 2012 Perşembe
DÖKÜM TAVADA SEBZELİ TAVUK
Etiketler:
ÇÖLYAK,
DÖKÜM TAVA,
DÖKÜM TAVADA TAVUK,
GLUTENSİZ,
PATATES,
PRATİK,
tavuk yemekleri,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder