MALZEMELER
3 Su Bardağı Un
3 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Toz Şeker
1 Su Bardağı Süt
1 Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
1 Çay Bardağı Yaban Mersini
YAPILIŞI
1- Yumurtayı beyazlaşıncaya kadar şekerle çırpın, içersine süt ve sıvı yağı ekleyip çırpmaya devam edin.
2- kuru malzemeleri karıştırıp sıvılara ekleyip çırpmaya devam edin, son olarak yaban mersinini de ekleyip biraz karıştırın.
3- yağlanmış kek kalıbına döküp 180 derecede ısınmış fırında 45 dakika pişirin. afiyet olsun.
1 Aralık 2012 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder