MALZEMELER
3-4 ADET KIRMIZI BİBER (SALÇALIK)
4 ADET YUMURTA (KİŞİ SAYISINA GÖRE)
1 KAHVE FİNCANI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER, KİMYON, KEKİK, NANE (SİZ İSTEDİĞİNİZ BAHARATI KULLANIN)
YAPILIŞI
1- KIRMIZI BİBERLERİ YIKAYIP TEMİZLEYİN, HALKA HALKA DOĞRAYIN.
2- BİBERLERİ ZEYTİNYAĞIYLA SOTELEYİN TAMAMEN YUMUŞADIĞI ZAMAN YUMURTALARI KIRIN.
3- YUMURTALARI FAZLA DAĞITMADAN HAFİFİ KARIŞTIRI.
4- ÜZERİNE TUZUNU VE İSTEDİĞİNİZ BAHARATLARI EKLEYİN, YUMURTALAR İSTEĞİNİZ KIVAMDA PİŞİNCE HAZIR.
5- PAZAR KAHVALTILARI VE YEMEK DÜŞÜNEMEDİĞİNİZ ÖĞÜNLER İÇİN PRATİK AMA DOYURUCU BİR LEZZET.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder