1 Ekim 2012 Pazartesi
KAKAOLU FINDIKLI KEK
MALZEMELER
3 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
1 SU BARDAĞI FINDIK (DÖVÜLMÜŞ)
3 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO
YAPILIŞI
1- YUMURTA VE ŞEKERİ ÇIRPIN, İÇERSİNE SÜT VE SIVIYAĞ EKLEYİN.
2- KURU MALZEMELERİ KARIŞTIRIP YUMURTALI KARIŞIMA EKLEYİN. FINDIKLARI DA EKLEYİP YAĞLANMIŞ KALIBA DÖKÜN.
3- 180 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 50-60 DAKİKA PİŞİRİN AFİYET OLSUN.
Etiketler:
ÇÖLYAK,
FINDIKLI KEK,
GLUTENSİZ,
GLUTENSİZ TATLI,
HAMUR İŞLERİ,
KAKAOLU KEK,
KEK,
TATLILAR,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder