MALZEMELER
1 KG PALAMUT
3 ADET PATATES
2 ADET SOĞAN
4-5 DİŞ SARIMSAK
4-5 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
1- PALAMUTLARI TEMİZLEYİP UZUNLAMASINA DOĞRAYIN. PATATESLERİ VE SOĞANLARI SOYUP, HALKA HALKA DOĞRAYIN.
2- FIRIN TEPSİSİNE YAĞLI KAĞI SERİP ÜZERİNE SOĞANLARI, PATATESLERİ VE SARIMSAKLARI DÖŞEYİP ÜZERİNE BALIKLARI DİZİN VE BALIKLARI FIRÇA YARDIMIYLA ZEYTİN YAĞI İLE YAĞLAYIN.
3- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 45 DAKİKA PİŞİRİN. AFİYET OLSUN.
7 Ekim 2012 Pazar
FIRINDA PALAMUT
Etiketler:
BALIK,
ÇÖLYAK,
FIRIN YEMEKLERİ,
FIRINDA BALIK,
FIRINDA PALAMUT,
GLUTEN,
PALAMUT,
SEBZELİ PALAMUT,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder