MALZEMELER
500 GR TAZE FASULYE
2 ADET YUMURTA
½ DEMET MAYDANOZ
½ DEMET DEREOTU
3 ADET TAZE SOĞAN
3-4 DİLİM BEYAZ PEYNİR
4 ÇORBA KAŞIĞI UN
TUZ, KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
FASULYELERİ AYIKLAYIP KAYNAR SUDA 5-10 DAKİKA HAŞLADIM, SUYUNU SÜZÜP KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRADIM, İÇERSİNE TÜM MALZEMELERİ DOĞRAYIP KLASİK MÜCVER KIVAMINDA BİR KARIŞIM ELDE ETTİM. HAMURLARI KIZGIN ZEYTİN YAĞINDA KIZARTTIM. NEFİS BİR TAD OLDU.
30 Eylül 2012 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder