7 Eylül 2012 Cuma
ÇİKOLATALI BOL KAKAOLU KEK
MALZEMELER
3 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI UN(SİNANGİL GLUTENSİZ KULLANDIM)
1 SU BARDAĞI KEÇİBOYNUZU UNU (KAKAODA KULLANILABİLİR)
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 YEMEK KAŞIĞI VANİLYA ÖZÜ (TOZ VANİLYADA OLUR)
2 PAKET ÇİKOLATA(BİTTER KULLANDIM)
1 PAKET KREMA
1 KAHVE FİNCANI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 ÇAY BARDAĞI DÖVÜLMÜŞ FINDIK
YAPILIŞI
1- YUMURTA VE TOZ ŞEKERİ ÇIRPIN, İÇERSİNE SIVIYAĞ VE KURU MALZEMELERİ EKLEYİP KARIŞTIRIN.
2- AYRI BİR TAVADA KREMA VE ÇİKOLATALARI ISITIN ÇİKOLATALAR ERİYİNCE BU KARIŞIMI UNLU KARIŞIMA EKLEYİN.
3- 180 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 45 DAKİKA PİŞİRİN.
AFİYET OLSUN.
Etiketler:
FINDIK,
GULUTENSİZ TATLI,
HAMUR İŞLERİ,
KEÇİBOYNUZU UNLU KEK,
KEK,
TATLI,
TATLILAR,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder