MALZEMELER
1 Kg Kuzu Kaburga
5-6 Adet Patates
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
1 Tatlı Kaşığı Salça
3-4 Diş Sarımsak
3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
Tuz, Kekik, Kırmızı Biber, Karabiber
YAPILIŞI
1- Yoğurdun içersine dövülmüş sarımsakları, salçayı ve baharatları ekleyip güzelce çırpın, kaburgaları bu karışıma bulayıp beklemeye alın.
2- Patatesleri yemeklik doğrayıp yağlanmış fırın kabına koyun, sosta beklettiğiniz etleri üzerine yerleştirip 200 derecede ısınmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet Olsun.
17 Nisan 2013 Çarşamba
PATATESLİ KUZU KABURGA
Etiketler:
ÇÖLYAK,
ET YEMEKLERİ,
fırın yemekleri,
GLUTENSİZ,
GÜVEÇ,
kuzu kabuga,
KUZU TANDIR,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder