MALZEMELER
500 GRAM KUŞBAŞI KUZU ETİ
2 ADET PATATES
2 ADET PATLICAN
250 GRAM TAZE FASULYE
1 ADET KURU SOĞAV
5-6 DİŞ SARIMSAK
1 ÇORBA KAŞIĞI SALÇA
1 KAHVE FİNCANI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER, KEKİK, PULBİBER.
YAPILIŞI
1- TÜM SEBEZELERİ TEMİZLEYİP YEMEKLİK DOĞRAYIN VE BİR GÜVEÇ KAPINA DOLDURUP KISIK ATEŞTE 1 SAAT KAPAĞI KAPALI OLARAK PİŞİRİN.
2- DAHA SONRA YEMEĞİ FIRIN KABINA DÖKÜP 25-30 DAKİKA FIRINLAYIN AFİYET OLSUN
5 Ağustos 2012 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder