27 Ağustos 2012 Pazartesi
BALLI KEK
MALZEMELER
2 ADET YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI BAL
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
2 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
3 ÇAY BARDAĞI UN
1/2 ÇAY BARDAĞI FINDIK
YAPILIŞI
1- YUMURTALARI KIRIN VE 3-4 DAKİKA ÇIRPIN, SÜT VE SIVIYAĞ EKLEYİP ÇIRPMAYA DEVAM EDİN.
2-KAKAO VE TARÇINI İLAVE EDİN UNUDA MALZEMELERİN ÜZERİNE EKLEYİN.
3-SON OLARAK FINDIĞI DA EKLEYİP KALIBA DÖKÜN .150 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 40 DAKİKA PİŞİRİN AFİYET OLSUN
Etiketler:
BALLI KEK,
ÇÖLYAK,
GLUTENSİZ,
GLUTENSİZ KEK,
HAMUR İŞLERİ,
KAKAOLU KEK,
KEK,
TATLI,
TATLILAR,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder