15 Haziran 2012 Cuma
SEBZELİ ÇİPURA
MALZEMELER
2 ADET ÇİPURA
2 ADET PATATES
2 ADET SOĞAN
4-6 DİŞ SARIMSAK
4 ADET DEFNE YAPRAĞI
5-6 ADET TANE KARABİBER
6 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
1- TEMİZLENMİŞ BALIKLARIN İÇERSİNE DEFNE YAPRAĞI, SARIMSAK VE TANE KARABİBERLERİ YERLEŞTİRİN.
2- YAĞLI KAĞIT SERİLMİŞ FIRIN KABINA HALKA HALKA DOĞRANMIŞ PATATES VE SOĞANLARI SIRALAYIN.
3- PATATESLERİN ÜZERİNE BALIKLARI YERLEŞTİRİN EN SON ZEYTİN YAĞI SERPİP 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA KIZARINCAYA KADAR YAKLAŞIK 1 SAAT PİŞİRİN
AFİYETLE YİYİN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder