MALZEMELER
4 ADET PATATES
3 ADET YUMURTA
1 KAHVE FİNCANI PEYNİR (KAŞAR PEYNİRİ VEYA BEYAZ PEYNİR İKİSİDE GÜZEL OLUYOR)
TUZ, KARABİBER, KIRMIZI BİBER, KEKİK VE NANE
3-4 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
1- PATATESLERİ RENDELEYİN İÇERSİNE YUMURTAYI EKLEYİP GÜZELCE KARIŞTIRIN.
2- KARIŞIMA PEYNİR VE BAHARATLARI EKLEYİP İYİCE HARMANLAYIN.
3- TEFLON TAVAYI ZEYTİN YAĞI İLE YAĞLAYIP KARIŞIMI TAVAYA DÖKÜP ÜZERİNİ DÜZELTİN.
4- İKİ TARIFINIDA GÜZELCE KIZARTIN
HEM KAHVALTI İÇİN HEMDE DİĞER ÖĞÜNLER İÇİN KOLAY BİR SEÇENEK
AFİYET OLSUN
16 Kasım 2011 Çarşamba
PATATESLİ OMLET
Etiketler:
ÇÖLYAK,
ÇÖLYAKLILAR,
GLUTENSİZ,
OMLET,
PATATES,
PATATESLİ OMLET,
PRATİK,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder