MALZEMELER
1 PAKET SADE HELVA
1 ADET PORTAKAL
1 ADET LİMON
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ
YAPILIŞI
1- HELVAYI ÇATALLA EZİN, İÇERSİNE LİMONUN SUYUNU SIKIN.
2- PORTAKALIN KABUĞUNU RENDELEYİN VE SUYUNU SIKIN.
3- KARIŞIMA PORTAKAL SUYU VE KABUĞUNU EKLEYİN, CEVİZİ DE EKLEYİP ISIYA DAYANIKLI KAPLARA PAYLAŞTIRIN
4- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA ÜZERİ KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN.
AFİYET OLSUN
BALIK MENÜSÜ İLE ÇOK GÜZEL OLUYOR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder