MALZEMELER
2 SUBARDAĞI PİRİNÇ
1 SU BARDAĞI MISIR
3 BARDAK TAVUK SUYU
1 ADET HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞSÜ
3 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER
YAPILIŞI
1- TAVUK GÖĞSÜNÜ HAŞLAYIP KÜÇÜK KÜÇÜK PARÇALAYALIM.
2- PİRİNCİ YIKAYIP SÜZELİM VE ZEYTİN YAĞINDA ŞEFFAFLAŞINCAYA KADAR KAVURALIM.
3- TAVUK PARÇALARI VE MISIRLARI EKLEYEREK KAVURMAYA DEVAM EDELİM.
4- ÜZERİNE TUZ KARARBİBER VE TAVUK SUYU EKLEYİP SUYUNU ÇEKİNCEYE KADAR PİŞİRELİM.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder