MALZEMELER
MALZEMELER
1 ADET BÜTÜN TAVUK
4 ADET PATATES
4-5 DİŞ SARIMSAK
3-4 ADET SOĞAN
1 LİMONUN SUYU
2 ÇORBA KAŞIĞI BAL
YAPILIŞI
1- TAVUĞU GÜZELCE YIKAYIP TEMİZLEYİN
2- PATATESLERİ KÜPKÜP , SOĞANLARI PİYAZLIK DOĞRAYIN.
3- TAVUĞUN İÇERSİNE PATATESLERİ, SOĞANLARI VE SARIMSAKLARI DOLDURUN AYAKLARINI BİRBİRİNE GEÇİREREK KAPATIN.
4- BAL VE LİMONU KARIŞTIRIN BİR FIRÇA YARDIMIYLA TAVUĞUN HERYERİNE SÜRÜN.
5- KAPAKLI BİR FIRIN KABINDA 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 1,5-2 SAAT KAPAĞI KAPALI OLARAK PİŞİRİN
28 Mart 2013 Perşembe
BALLI LİMONLU FIRIN TAVUK
Etiketler:
ÇÖKELEK,
ÇÖLYAKLILAR,
fırın yemekleri,
GLUTENSİZ,
TAVUK,
tavuk yemekleri,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder