MALZEMELER
2 SU BARDAĞI MISIR UNU
1 SU BARDAĞI UN
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ MISIR
4-5 DİLİM ÇEMENSİZ PASTIRMA
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
YAPILIŞI
1- PASTIRMALARI DOĞRAYIN VE DİĞER BÜTÜN MALZEMELERİ KARIŞTIRIP KEK HAMURU KIVAMINDA BİR HAMUR ELDE EDİNCEYE KADAR ÇIRPIN.
2- YAĞLANMIŞ FIRIN KABINA DÖKÜP 180 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 45 DAKİKA PİŞİRİN. ÇOK KOLAY VE ÇOK GÜZEL BİRŞEY OLUYOR TADI PİZZA GİBİ TAVSİYE EDERİM HAFTA SONU KAHVALTILARI İÇİN ÇOK GÜZEL BİR SEÇENEK AFİYET OLSUN
2 Kasım 2012 Cuma
MISIRLI, PASTIRMALI MISIR EKMEĞİ
Etiketler:
ÇÖLYAK,
GLUTENSİZ,
MISIRLI EKMEK,
MISIRUNLU EKMEK,
PASTIRMALI EKMEK,
PASTIRMALI MISIR UNLU EKMEK,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder