MALZEMELER
1/2 KG KEMKLİ TAVUK KALÇA (TAVUĞUN HERHANGİ BİR YERİDE OLABİLİR)
4-5 ADET PATATES
5-6 ADET BİBER
3-4 DİŞ SARIMSAK
2 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
3-4 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER, KEKİK, NANE
YETERİ KADER SICAK SU
YAPILIŞI
1- PATATESLERİ SOYUP ELMA DİLİMİ ŞEKLİNDE DOĞRAYIN
2- FIRIN TEPSİSİNE TÜM MALZEMELERİ DİZİN, ÜZERİNE SALÇA, ZEYTİN YAĞI, SU VE BAHARATLARI KARIŞTIRIP DÖKELİM.
3- ÖNCEDEN 180 DERECEDE ISITILMIŞ FIRINDA 1-1,5 SAAT PİŞİRELİM
AFİYET OLSUN
9 Ekim 2011 Pazar
FIRINDA TAVUK KAPAMA
Etiketler:
ÇÖLYAK,
ÇÖLYAKLILAR,
FIRIN YEMEKLERİ,
GLUTEN,
GLUTENSİZ,
PATATES,
PRATİK,
TAVUK,
tavuk yemekleri,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder