MALZEMLER
SARIMSAKLI İÇİN
3 KAŞIK SALÇA
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
3 DİŞ SARIMSAK
YAPILIŞI
1- ZEYTİNYAĞI VE KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANMIŞ SARIMSAĞI TAVADA ÇEVİRİN
2- SALÇAYI EKLEYEREK BİRAZ DAHA KAVURUN, İÇERSİNE KEKİK VE KARABİBER EKLEYİN
CEVİZLİ İÇİN
3 KAŞIK SALÇA
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 FİNCAN CEVİZ
1 BAYAT EKMEK İÇİ
1- ZEYTİN YAĞI VE BAYAT EKMEK İÇİNİ TAVADA KAVURUN İÇERSİNE SALÇAYI EKLEYEREK KAVURMAYA DEVAM EDİN
2- SALÇAYI, KEKİK VE KARABİBERİ EKLEYEREK KAVURMAYA DEVAM EDİN.
3- SERVİS TABAĞINA ALIP ÜZERİNİ SEVİZLE SÜSLEYİN
2 yorum:
mımmmm kahvaltıda ekmeğe sürüp sürüp ne güzelde yenir.ellerinize sağlık
teşekkür ederim. Pazar kahvaltılarında çok güzel oluyor.
Yorum Gönder