MALZEMELER
250 GRAM ISPANAK
1 ÇAY BARDAĞI BEYAZ PEYNİR
2 YUMURTA
YARIM DEMET MAYDANOZ
1 SU BARDAĞI UN (GLUTENSİZ)
KARABİBER, KIRMIZI BİBER, TUZ
YAPILIŞI
1- ISPANAKLARI YIKAYIP DOĞRAYIN İÇERSİNE EZİLMİŞ BEYAZ PEYNİR, YUMURTA VE DİĞER MALZEMELERİ KARIŞTIRIN.
2- YAĞLANMIŞ FIRIN KABINA KARIŞIMI DÖKÜP ÜZEİNİ DÜZELTİN.
3- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 20-25 DAKİKA PİŞİRİN
AFİYET OLSUN
4 Mayıs 2010 Salı
ISPANAK MÜCVERİ
Etiketler:
ÇÖLYAK,
GLUTENSİZ,
HAMUR İŞLERİ,
ISPANAK,
ISPANAK MÜCVERİ,
MÜCVER,
PRATİK,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder