MALZEMELER
1/2 KG DANA ETİ
1 ÇAY BARDAĞI SU
5 ADET PATATES
1 BÜYÜK KURU SOĞAN
5 DİŞ SARIMSAK
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
4 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
1- ETLERİN ÜZERİNE 1 ÇAY BARDAĞI SU EKLEYİP DÜDÜKLÜ TENCEREDE 45 DAKİKA PİŞİRİN.
2- PATATESLERİ KÜP KÜP DOĞRAYIP AZ YAĞLA TEFLON TAVADA HAFİF KIZARTIN
3- TAVADAN PATATESLERİ ALIP SOĞAN VE SARIMSAKLARI KAVURUN, İÇERSİNE SALÇAYIDA EKLEYİP KAVURMAYA DEVAM EDİN.
4- ETLERİ DE EKLEYİP ETLER BİRAZ KIZARINCAYA KADAR KAVURUN, EN SON PATATESLERİDE EKLEYİP OCAĞI KAPATIN.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder