MALZEMELER
2 SU BARDAĞI MISIR UNU
1 SU BARDAĞI GLUTENSİZ UN1/2 SU BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
1,5 SU BARDAĞI SÜT
1 PAKET KABARTMA TOZU
TUZ
DİLEDİĞİNİZ KADAR BEYAZ PEYNİR (BEN İKİ BÜYÜK DİLİM KULLANDIM)
YAPILIŞI
1- SÜT VE ZEYTİN YAĞINI KARIŞTIRIN İÇERİSİNE ELEDİĞİNİZ UNLARI VE KABARTMA TOZUNU EKLEYİN
2- EN SON EZİLMİŞ PEYNİRİDE EKLEYEK KARIŞTIRIN KEK KIVAMINDA BİR HAMUR OLUYOR.
3- YAĞLANMIŞ BORCAMA KARIŞIMI DÖKÜP 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 45 DAKİKA PİŞİRİN. KÜRDAN BATIRIP DENEYİN İÇİ ÇİĞ KALMASIN.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder